Mijn FLOW

Alles lijkt vanzelf te gaan tijdens het in flow zijn.
Dansen helpt mij om in FLOW te komen. Alles wat ik onderneem gaat dan moeiteloos omdat ik dan lekker in mijn lijf zit, niet nadenk zodat er geen angst aanwezig is voor wat er kan gebeuren.
Het is een steady tempo, niet te snel en niet te langzaam.
Het kost je nauwelijks energie en krijgt er juist positieve energie van!Wat je nog een keer wil ervaren!
En zo werkt het ook in jouw leven met de verschillende doelen die je wil bereiken.
Als je te snel gaat en teveel fysieke of mentale kracht ervoor moet gebruiken verlies je energie waardoor je vermoeid raakt en allemaal andere belemmerende klachten kan ervaren.
Ga je te langzaam dan mis je de motivatie om jezelf uit te dagen om je doelen te bereiken en kan je je emotioneel uitgeput voelen, verveeld, onzeker, kortom je komt in een negatieve spiraal.
Kunst is om de juiste balans te vinden waarmee je een steady tempo kan toepassen in jouw leven zodat het je meer energie oplevert.

20024_587748394661168_3613916898009579203_n

In FLOW word je vermogen om te presteren dus verbeterd zonder verlies van energie waardoor je in balans blijft!

debby paal

De juiste balans

Dit is natuurlijk geweldig! Wanneer je de juiste balans hebt gevonden afgestemd op jouw behoeften ben je dus in staat om jouw doelen te bereiken waar je eerder misschien al had afgehaakt.

Zelf heb ik mijn FLOW gevonden en geloof mij dit heeft zeker een aantal jaren geduurd.
Ik heb net als jij vele dingen uitgeprobeerd om mijn balans te vinden en vooral te houden.
De massage opleidingen, vele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mijn rugzak aan levenservaringen hebben mij gebracht waar ik nu sta.
Vrienden maakten altijd grapjes over mijn aarding. Voor Debby moeten we maar een pot aarde meenemen dan blijft ze wel staan. Dachten ze…
Maar niets was minder waar. Ik ben van nature spontaan en enthousiast en het bruist van de ideeen die ik ten uitvoer wil brengen. Mijn tempo was alleen wat te snel waardoor ik impulsief ergens in dook vol energie, kreeg dezelfde blokkades op mijn pad, en zonder energie er weer uit.
Met sporten/relaties/etc was ik net zo fanatiek. Van zen naar stuiterbal. Ja zo omschrijven mijn vrienden en familie mij ook. Een dualiteit in mij die ik nu volledig kan accepteren. Eerst was ik namelijk van mening dat Zen niet samen kon gaan met Stuiterbal maar het één kan dus niet zonder het ander!Net als yin en yang, licht en schaduw.
Ik weet nu waar mijn kracht ligt en hoe ik deze kan inzetten in mijn leven om de doelen te bereiken die ik wil. Ik kan nu vol trots zeggen dat KWETSBAARHEID MIJN KRACHT IS.